|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd hvis du besøger en swingerklub
Det at gå på swingerklub er lidt specielt og man kan komme til at gøre ting man senere fortryder, derfor bør man huske at er bedre at gå hjem og fortryde det du ikke fik gjort, end at fortyde det du gjorde.

Tavshedspligt
Den vigtigste regel på en swingerklub er tavshedspligt, og det gælder alt. Dvs man må ikke udlevere andres navne hverken på chat, i klub, gennem breve, eller andet. Hvad der sker i klubben bliver der.

Hygiejne
Den personlige hygiejne skal være i orden.

Respekter andre
Lad være med at forfølge efter andre, hvis du har sagt nej. Dette øger ikke dine muligheder for at få kontakt. Nogle mænd har lidt sværere ved at forstå et nej end andre, så for kvinder er det en god ide at være tydelige.

Sikker sex
Ingen dyrker sex uden kondomer. Lad dig ikke på nogle måde presse til sex uden komdom.

Invitation
Vær sikker på at du er inviteret til leg inden du begynder at deltage. Hvis du er i tvivl, så afvent til du er helt sikker. Berør kun andre hvis du er helt sikker på at det er ok med dem.

Sørg for at holde en passende afstand, hvis du ikke er inviteret til at være en del af legen.

Spørg hvis du er i tvivl
Spørg hellere ťn gang for meget, end ťn gang for lidt.swinge partnerbytte

Kategorier på sider:

Lingeri Bekldning i swingerklub Hvad er en swinger1111 Kondomer Sexlegetj Swinger regler Erotiske film diverse Erotiske film Dating Erotik Gode rd hvis du besger en swingerklub Overvejer du at swinge1111 Inden I begynder at swinge


 Du er her: Swinger - Netannoncer Swinger - swinge partnerbytte